Aquest web utilitza galetes pròpies i de tercers per optimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i preferències, entre altres tasques. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra Política de privadesa.

D'acord Més informació
n° visites: 259048   |    |  Avís legal   |  Política de Privacitat


marbres la cellera the size neolith

marbres la cellera naturamia

 

GALERIA COLORS COMPACTES DE QUARS
GALERIA COLORS COMPACTES DE QUARS

Compactes de quars, Silestone, Compac Quartz, One
QUÉ éS UN COMPACTE DE QUARS?

Els
compactes de quars estan fabricats aproximadament per un 95% de quars i el 5% restant són pigments colorants i resines de polímers d'alta qualitat. En pocs anys s'ha convertit en un dels materials de major fama gràcies a les seves magnífiques propietats: resistent, higiènic, versàtil, brillant, etc. Són moltes les marques que comercialitzen aquest producte. Silestone, One Quartz Surfaces, Compac Quartz, LG Viatera, Quarella i Caesarstone, són algunes de les marques més conegudes. Consulti'ns per conèixer la gamma completa.

COM S'EL·LABOREN LES ENCIEMERS DE QUARS?

La fabricació d'encimeres de quars requereix la utilització de maquinària molt especialitzada. Per tallar i mecanitzar aquestes encimeres, és imprescindible la utilització de diamant, que està considerat el material més dur del món. Segons l'escala de Mohs, el quars estaria en un nivell 7 de duresa, agafant com a referència el diamant que tindria un 10.

ES PODEN PERSONALITZAR LES ENCIMERES?

Sí, és clar, existeix una àmplia gamma de colors a escollir, a més el procés de manipulació sobre el material permet una gran varietat d'acabats i de complements, amb el que aconseguim unes encimeres personalitzades i úniques.

SóN RESISTENTS A L'AIGUA I A LA HUMITAT?

Aquest mateiral és totalment resistent a l'aigua i a la humitat, ja que és un material perfectament compactat que el converteix en molt poc poròs i totalment impermeable.

ES TACA?

No, el fet que sigui tant poc poròs impedeix que l'aigua, oli o qualsevol producte penetri en ell. No només és resistent a les taques i a la brutícia, sino que la neteja diària és facilíssima, ja que només cal una esponja humida i una mica de sabó per deixar-la perfecta.

L'ACABAT BRILLANT éS UNA AVANTATGE?

Efectivament, l'acabat brillant resistent al pas del temps és una avantatge perquè no permet que s'hi adhereixi brutícia de cap tipus, a diferència del què passa amb altres superfícies poroses. I també en facilita la neteja.

éS HIGIÉNIC?

Efectivament. Al ser una superfície que impedeix la penetració de qualsevol element, impedeix tembé que els residus d'aliments hi penetrin. A més estan fabricants amb materials antibacterians.

ES POT RATLLAR?

El quars és un material molt resistent a les ratllades. Tot i això és preferible utilitzar taules de tallar complementàries.

ES PODEN COL·LOCAR RECIPIENTS CALENTS?

Les encimeres de quars són resistents a altes temperatures, però es recomana la colocació de barres d'acer inoxidable on reposar els recipients que sortin directament del foc.

PERDEN COLOR AMB EL TEMPS?

Les encimeres de quars tenen tanta consistència com una pedra natural en quant a color. Si l'encimera està exposada durant llargs períodes a una intensa llum solar o rajos UV, pot donar-se el cas de decoloració.

HI HA LA POSSIBILITAT DE CANVIS DE TONS?

Al ser un producte industria, no es donen variacions de tons en una mateixa partida. Però sí que poden existir diferències entre partides diferents.

éS AQUEST MATERIAL LA MILLOR ELECCIó?

Sens dubte que és una molt bona elecció ja que posseeix totes les característiques necessàries per crear una encimera.

éS UN MATERIAL AMB GARANTIA?

Algunes de les millors marques ofereixen fins a 10 anys de garantia!MARBRES LA CELLERA SL, B17540089. Carrer del Ter, 67-75 Zona industrial Sau 5 ·17165· La Cellera de Ter (Girona)
MARBRES LA CELLERA SL, CIF:B17540089, Del Ter, 67 - 75, Zona Industrial Sau 5 , 17165 - La Cellera de Ter, Cont.: info@marbreslacellera.com