Aquest web utilitza galetes pròpies i de tercers per optimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i preferències, entre altres tasques. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra Política de privadesa.

D'acord Més informació
n° visites: 224192   |    |  Avís legal   |  Política de Privacitat


marbres la cellera the size neolith

marbres la cellera naturamia

 


 MARBRES LA CELLERA SL

  Del Ter, 67 - 75, Zona Industrial Sau 5
  17165 - La Cellera de Ter (Girona) 
  Tel: 972.42.00.34
  Fax: 972.42.00.34
   Correu-e: info@marbreslacellera.com

Utilitzeu aquest formulari per sol·licitar informació i contactar amb nosaltres:
Nom *(Mín. 4 caràcters)
Empresa
Correu-e *
Telèfon*
Consulta

*
*Camps obligatoris
Documento sin título De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, ens informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de MARBRES LA CELLERA SL amb CIF B17540089 i domicili social a Del Ter, 67 - 75, Zona Industrial Sau 5, 17165, La Cellera de Ter (Girona), amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació relacionada que pugui ser del seu interès. En compliment amb la normativa vigent, MARBRES LA CELLERA SL informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir els preceptes esmentats amb anterioritat.

Mentre no ens comuniqueu el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per utilitzar-los per a les finalitats esmentades.

MARBRES LA CELLERA SL informa que procederà a tractar els dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que MARBRES LA CELLERA SL es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o es rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

De conformitat amb els drets que li confereix la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l'adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic info***marbreslacellera.com.

Podrà dirigir-se a l'Autoritat de Control competent per presentar la reclamació que consideri oportuna.

Amb el enviament del formulari de recollida de dades, accepta la política de privacitat de MARBRES LA CELLERA SL.

Tancar finestra
Avís formulari
A premer el botó ENVIAR dono el meu consentiment perquè les dades personals facilitades en aquest qüestionari, siguin tractats per l'empresa amb la finalitat de contestar la consulta efectuada i enviar-me la informació comercial sol·licitada. Així mateix, declaro que he llegit i accepto l'avís legal i la política de privacitat de l'empresa. Informem l'interessat que pot revocar el consentiment donat en qualsevol moment, dirigint-se per escrit a l'adreça facilitada pel Responsable al AVÍS LEGAL, i exercitar els seus drets en qualsevol moment, de la manera descrita a la nostra POLÍTICA DE PRIVACITAT.
MARBRES LA CELLERA SL, B17540089. Carrer del Ter, 67-75 Zona industrial Sau 5 ·17165· La Cellera de Ter (Girona)
MARBRES LA CELLERA SL, CIF:B17540089, Del Ter, 67 - 75, Zona Industrial Sau 5 , 17165 - La Cellera de Ter, Cont.: info@marbreslacellera.com